Kelebihan Memiliki Rakeback Semasa Bermain Poker Dalam Talian

Kelebihan akaun rakeback

Walaupun kemahiran tidak diragukan lagi merupakan sumber pendapatan nombor satu 918kiss download untuk pemain poker profesional, rakeback dapat memberikan sumber pendapatan tambahan yang besar.

Pemain poker dalam talian membayar hampir keseluruhan poker yang mereka mainkan. Ini adalah bayaran yang dikenakan oleh bilik poker untuk meneruskan permainan dan ia pasti dapat bertambah dengan cepat. Terdapat kalkulator rakeback yang tersedia di mana anda dapat memeriksa berapa banyak rake yang akan anda hasilkan setiap hari, mingguan atau bulanan.

Menggunakan Kalkulator Rakeback

Sekiranya anda bermain 5 meja $ 0.5 / $ 1 selama lima jam sehari di Party Poker, anda boleh menjangkakan memperoleh $ 85 setiap hari, itu $ 595 seminggu dan lebih daripada $ 2300 dibayar ke akaun anda setiap bulan! Tidak sukar untuk melihat mengapa semua pemain profesional memahami pentingnya rakeback.

Pemain AS mempunyai pilihan yang lebih sedikit daripada pemain dari EU atau Asia, jadi disarankan agar mereka mendaftar sebanyak mungkin tawaran yang tersedia. Pemain harus memperhatikan bahawa anda hanya dapat menerima rakeback dengan menggunakan afiliasi setelah membuka akaun baru, mustahil untuk mengaktifkan akaun lama untuk menerima rakeback.

Pemilihan tawaran

Untuk mendapatkan tawaran rakeback terbaik, pemain harus mencari sejumlah besar tawaran yang nampaknya hebat. Adalah penting bahawa pemain mendaftar dengan laman web yang dihormati dan boleh dipercayai ketika memilih kesepakatan rakeback, ini adalah salah satu daripada banyak parameter yang harus diperhatikan ketika memutuskan tempat bermain poker.

Ditawarkan peratusan rakeback tertinggi tidak semestinya menjadi faktor keputusan keseluruhan, beberapa laman web akan menawarkan% rakeback besar kepada pemain, namun ini biasanya kerana laman web ini mempunyai jumlah lalu lintas pemain yang rendah dan ingin menarik pemain sehingga mendaftar untuk kesepakatan seperti ini bermaksud anda mungkin mendapat permainan yang lebih sedikit dan bermain berbanding pemain yang, seperti anda, ada untuk kesepakatan rakeback yang hebat sahaja.

Sebagai kesimpulan, kesepakatan rakeback benar-benar dapat meningkatkan keuntungan poker anda. Dalam permainan di mana terdapat banyak varians, adalah langkah bijak untuk memiliki akaun rakeback untuk mensubsidi kemenangan anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *