6 Petua Untuk Bermain Euromillions

1. Beli Tiket Anda Lebih Awal – Untuk memastikan anda mendapat tiket, pastikan anda membeli tiket terlebih dahulu (sekurang-kurangnya beberapa hari sebelum undian). Dalam beberapa jam menjelang undian mingguan, banyak orang cuba membeli tiket sebelum waktu berhenti dan kerana permintaan ramai, ada yang tidak dapat membuat tiket tepat pada waktunya.

2. Beli Dalam Talian – Di kawasan yang sah untuk melakukannya, pertimbangkan untuk membeli  download malaysia mega888 on here !! tiket Euromillions anda secara dalam talian. Dengan cara ini anda boleh mendapatkannya tanpa perlu keluar rumah dan banyak kedai dalam talian secara automatik akan menghasilkan nombor rawak untuk anda.

3. Pilih Nombor Rawak – Statistik menunjukkan bahawa peluang kemenangan anda lebih tinggi jika anda memilih nombor rawak sepenuhnya yang tidak mungkin akan dipilih oleh orang lain. Jauhilah memilih tarikh atau nombor yang penting bagi orang selain anda (seperti 25 Disember). Begitu juga, elakkan gabungan nombor yang telah dilukis baru-baru ini; kemungkinan kombo dilukis lagi agak rendah.

4. Perpecahan Antara Nombor Panas dan Dingin – Nombor “Panas” merujuk kepada angka yang telah diambil dalam jangka masa yang baru-baru ini (misalnya, dalam 12 bulan terakhir) sementara nombor “sejuk” merujuk kepada nombor yang belum diambil masa yang sangat lama. Walaupun anda akan mendapat perbezaan yang jelas mengenai nombor panas dan sejuk di antara pemain loteri, kebanyakan pakar loteri mengatakan peluang terbaik untuk menang terletak di antara nombor panas dan sejuk, jadi cuba pilih separuh nombor panas dan separuh sejuk.

5. Cuba Bergabung dengan Kolam Renang – Cara mudah untuk meningkatkan peluang anda untuk menang adalah dengan hanya bergabung dalam kumpulan. Di kolam undian, pemain menggabungkan wang mereka untuk membeli banyak tiket dan sebarang kemenangan dari mana-mana tiket tersebut dibahagi sama rata di antara semua pemain.

6. Mainkan Kebarangkalian – Sekiranya anda memilih kombinasi nombor yang hanya berlaku 5 peratus dari waktu, anda boleh menjangkakan kehilangan 95 peratus Euromillions dari masa anda bermain. Oleh itu, mainkan kombinasi nombor yang mempunyai kebarangkalian tertinggi untuk dilukis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *